Kategoriler
Proje Haberleri

Avax Style Residence dubleks dairelerde yüzde 10 indirim

Avax Style Residence projesi yeşil alanlara ve denize doyuran konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Avax Construction tarafından hayata geçirilmektedir. 1.767 metrekarelik arsa alanı üzerinde farklı tip ve seçenekte 28 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için detayları inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Avax Construction güvencesi ile yaşama geçirilen proje 1.767 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bu blokta farklı tip ve seçenekte 28 adet daire yer almaktadır. Dairelerin ise 15 tanesi 1 artı 1, 8 tanesi 2 artı 1, 2 tanesi 2 artı 1 dubleks, 1 tanesi 3 artı 1 ve 2 tanesi 4 artı 1 dubleks seçeneklerine sahiptir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 52 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 2 artı 1dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 107 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebileceğiniz açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyetler için basketbol sahası, buhar odası, sauna, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Site, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellikle donatılmıştır. Engelli bireylere uygun yaşam koşulları sağlanmaktadır ve daireler arası ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar, yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca, konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Antrasit renkli PVC kapı ve pencereler, şık ve modern bir görünüm sunmaktadır. Hilton banyo, lüks ve konforlu bir banyo deneyimi sağlamaktadır. Lake mutfak dolapları, kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Üstelik istediğiniz tarzda seramik veya lamine parke zemin döşemeler uygulanmaktadır.

Avax Style Residence konumu hakkında

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer alan proje Demirtaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize 2,5 kilometre uzaklıkta olan proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Aynı zamanda Alanya-Gazipaşa havalimanına 22 kilometre ve Alanya merkeze 25 kilometre uzaklıktadır.

Avax Style Residence fiyatları ne kadar?

Avax Style Residence projesinde 30 Mart 2023’e kadar tüm dubleks dairelerde yüzde 10 indirim yapılmaktadır. Projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinde sahip daireler satışa sunulmuştur. Bu dairelerin fiyatı ise 1.800.000 TL ile 5.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(242) 513 20 30 ve 0(532) 435 99 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberine ulaşmak için tıklayınız…