Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avcılar Exclusive ev, ofis ve dükkânlarda ödeme seçenekleri

Avcılar İnşaat tarafından 2022 yılında yaşama geçirilmesi planlanan Avcılar Exclusive projesi, ofis ve evleri barındırıyor. Sekiz katlı üç bloktan oluşan projede, camekânlı yapılar yer alıyor. Blokların biri, yatay mimarisiyle öne çıkıyor.

İzmir’in Bayraklı ilçesine konumlandırılan projedeki konut alımlarında yüzde 10 oranında peşinat isteniyor. Konut fiyatının yüzde 60’ı banka kredisiyle temin edilebiliyor. Borç, yüzde 0,99 faiz oranlı 120 ay vadelere bölünüyor.

Konutlarında akıllı ev sistemlerine yer verildiği projedeki satın alımlarda, geriye kalan yüzde 30’luk tutar ise 2021 yılın aralık ayında ödenmeye başlıyor.

Avcılar Exclusive ev alternatifleri

Merkezî bir konumda bulunan projedeki yapılarda yüksek hızlı asansörler yer alıyor. Merkezî doğal gaz ve yerden ısıtma sistemlerine sahip projede soğutma sistemi altyapısı da bulunuyor. Konutlarında açılabilir pencerelere ve büyük balkonlara yer verildiği projede, her dairenin salonu ve ebeveyn odasında klima bulunuyor.

Ayrıca, çocuk odasına çalışma masasının ve dolabın da yerleştirildiği projedeki konutlar; ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinası, mikrodalga ve buzdolabı eşyalarına sahip oluyor. Projedeki evlerin bazılarında misafir tuvaleti de bulunuyor.

Projedeki evler, net 90,3 metrekare büyüklüğü ile net 155,48 metrekare büyüklükleri arasında.

Projedeki ofis ve dükkân seçenekleri neler?

Avcılar Exclusive projesindeki ofis tipleri; çalışma alanlarının yanı sıra mutfak ve banyo alanlarından oluşuyor. Projedeki ofisler, net 40,27 metrekare büyüklüğü ile net 215,26 metrekare büyüklüğü arasında satışa sunuluyor.

Söz konusu projedeki dükkânlar net 25,14 metrekare büyüklüğü ile net 407,37 metrekare büyüklüğü arasında.

Avcılar Exclusive nerede?

İstanbul-Bursa-İzmir Otobanı ve Ankara-İzmir hızlı tren hattına yakın mesafeye konumlandırılan proje, İzmir-Aydın ve İzmir-Çanakkale çevre yollarına da kısa mesafede. Karşıyaka ve Konak ilçelerine ulaşım kolaylığı sağlayan proje alanı, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesine de yakın mesafede bulunuyor.

Adres: Manas Bulvarı No: 10 Bayraklı/İzmir

Telefon: 0 232 344 28 24
Telefon: 0 232 461 61 84
Telefon: 0 533 033 64 10