Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Exclusive ödeme planı

İzmir şehrinin Bayraklı ilçesinde Avcılar Exclusive projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Avcılar İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje toplamda sekiz katlı blokta inşa ediliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 10 bin 409 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Avcılar Exclusive projesi bünyesinde 274 adet konut barındırıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Avcılar Exclusive projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen  projedeki konutların büyüklükleri 100 metrekare ile 477 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların donatıları nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında alıcılar için birçok donatı hayata geçiriliyor. Avcılar Exclusive projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Bunların yanı sıra site sakinleri için sauna, sinema, kafe, restoran gibi donatılar da yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında güvenlik, kapalı otopark hizmeti de yer alıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Avcılar Exclusive projesinde bulunan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 30 indirim sağlanıyor. Proje kapsamında sıfır faiz ile 72 ay vadelendirme mümkün. Ayrıca 0,98 faiz oranı ile 120 ay vade sayesinde banka kredisi kullanabilirsiniz.

Bahsi geçen konutların 2022 yılının Ocak ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 02323442824