Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Atakent 5 satışta

Avrupa Konutları Atakent 5 projesi lüks yaşam alanları ve ticari üniteleri ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 11.272 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve toplam 296 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları projesinin 5. etabı ile serüven devam ediyor. 11.272 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 4 blok ve toplam 296 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte 11 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70,88 ile 97,10 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 101,62 ile 164,56 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168,60 ile 178,32 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Geniş özellikteki sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, kamelya, süs havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi ve spa merkezi bulunmaktadır. Asansör, jeneratör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Avrupa Konutları Atakent 5 nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen proje toplu taşıma veya kişisel araç ile ulaşılabilen mükemmel bir konuma sahiptir. E-5 ve TEM yollarına çok yakın konumdadır. Üstelik cadde cepheli dükkanlar ile geleceğin Bağdat Caddesi’nde yepyeni yatırım fırsatları sunmaktadır.

Avrupa Konutları Atakent 5 fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Atakent 5 projesinde daireler banka kredisine uygun durumdadır. Ancak daire fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde fiyat detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 38 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…