Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Ticaret Merkezi Avcılar satışa çıktı

Avrupa Ticaret Merkezi Avcılar ticari amaçlı proje İstanbul, Avcılar’da başlamaktadır. Ticari alanların yer aldığı proje Artaş Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Cihangir Mahallesi’nde yer almaktadır. Avrupa Ticaret Merkezi Artaş projesinin detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Avcılar’da yer alan ticaret merkezi projesi özel olarak tasarlanan dükkanlardan meydana gelmektedir. 2 bodrum kat + zemin kat + 2 normal katlı olmak üzere toplam 5 katlı olacak şekilde proje hayata geçirilmektedir. Ticaret merkezi projesinde toplam 301 adet dükkan yer almaktadır. Söz konusu projede yer alan dükkanlar büyüklük olarak 100 metrekareden başlamaktadır. Dükkanların büyüklükleri 1.800 metrekareye kadar yükselmektedir. 100 ile 1800 metrekare arasında değişen büyüklükte sadece dükkanlar değil, depo ve imalathane gibi alanlar da yer almaktadır.

Ticaret merkezi projesinde yer alan bağımsız bölümlerde geniş koridorlar yer almaktadır. Ayrıca projede yüksek tavanlar 6.9 metre yüksekliğinde tasarlanmıştır. Koridorlar ise 12 metre genişliğinde projelendirilmiştir. Projede güneş enerjisinden faydalanılmakta olup, ayrıca yürüyen merdivenler bulunmaktadır.

Avrupa Ticaret Merkezi Avcılar projesinde tırların rahat manevra yapması için yapılmış geniş koridorlar bulunmaktadır. Ayrıca tırların rahat yanaşması kolaylığı projede sağlanmıştır. Ortak otopark alan yine projede olan özellikler arasında yer almaktadır.

Ticaret merkezine gelen müşteriler de projede düşünülmüştür. Bu kapsamda ise misafirlere özel yeme , içme alanları projede yer almaktadır. Çalışan personel için ise 3 bin metrekarelik bir yemekhane alanı tasarlanmıştır.

2. bodrum katta yemekhane, sığınak, dükkanlar ve kapalı otopark alanı yer almaktadır. Diğer katlarda ise değişik tip ve büyüklüklerde ticari alanlar yer almaktadır.

Avrupa Ticaret Merkezi Avcılar nerede yer alıyor?

Söz konusu sanayi sitesi projesi Cihangir Mahallesi, Güvercin Sokak, No: 4 Avcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje D-100 karayoluna, Beysan Sanayi Sitesine, Haramidere Sanayi Sitesine yakın bir konumda yer almaktadır. Proje ayrıca Ambarlı Liman tesislerine, Torium AVM’ye, Marmara Park’a da yakın bir konumda bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 38 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…