Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Avsallar Huzur Life 5 yüzde 60 peşinatla vade farksız taksit imkanı

Avsallar Huzur Life 5 projesi merkez oldukça yakın konumda cazip ödeme koşulları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje SA Huzur Construction tarafından hayata geçirilmektedir. 838 metrekarelik proje alanı üzerinde tek blok ve 16 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 arakat daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

SA Huzur Construction güvencesi ile geliştirilen proje 838 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 5 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 16 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen dairelerin 10 tanesi 1 artı 1, 4 tanesi 2 artı 1 ve 2 tanesi 3 artı 1 dubleks seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 169 metrekare olmaktadır.  Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık için otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca dış özellikler içerisinde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu, asansör, arıtma sistemi, hidrofor ve paratoner gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ebeveyn banyosu, Amerikan mutfak, teras ve spot aydınlat gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Avsallar Huzur Life 5 konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar Bölgesi’nde inşa edilmektedir. Avsallar bölgesi içerisinde turizm açısından gelişmiş pek çok alan bulunmaktadır. Avsallar bölgesi Alanya-Antalya karayolu üzerinde, Alanya merkeze 20 kilometre uzaklıktadır. Projenin denize olan mesafesi 2 kilometredir. Ayrıca Antalya havalimanı 100 kilometre, Gazipaşa havalimanı 65 kilometre uzaklıktadır. Dairelerin her biri deniz manzarasına sahip olmakla birlikte eşsiz doğa havasına da sahiptir. Üstelik yakın çevresinde pek çok eğitim kurumu, sağlık kurumu, eğlence merkezleri ve alışveriş merkezleri yer almaktadır.

Avsallar Huzur Life 5 fiyatları ne kadar?

Tapuları hazır olan Avsallar Huzur Life 5 projesinde yüzde 60 peşinat ile vade farksız taksit imkanı sunulmaktadır. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 595 34 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…