Kategoriler
Proje Haberleri

Avsallar Petra 4 depremzedelere özel yüzde 20 indirimle satışta

Avsallar Petra 4 projesi denize çok yakın mesafede olan konumu ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Özmed İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.462 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özmed İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 3.462 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 11 katlı blokta toplam 72 adet daire yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Betonarme karkas olarak Bayındırlık Bakanlığı’nın şartnamelerine uygun olarak inşa edilecektir. 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunan projede açık otopark alanı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, Türk hamamı, sauna, relax room, fitness salonu, aquapark, açık yüzme havuzu ve mini market yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde çift asansör, yangın merdiveni, uydu, jeneratör, artıma sistemi ve su deposu bulunmaktadır. Ayrıca bina girişinde raylı otomatik kapı konulacaktır. Bütün sıhhi tesisat armatürleri TSE belgeli olacaktır. Kapı kasaları Amerikan panel kapı olmakla birlikte, mutfak dolapları MDF kapak olacaktır.

Avsallar Petra 4 konumu hakkında

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer alan proje Avsallar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Dünyaca ünlü İncekum Plajı ve uzun bir sahil hattına yakınlığıyla birlikte doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Alanya merkeze yaklaşık 22 kilometre ve Alanya havalimanına 60 kilometre mesafededir. Üstelik Antalya şehir merkezine 102 kilometre uzaklıktadır. Proje, denize 1.400 metre mesafede olup tamamıyla güney cephelidir. Aynı zamanda ulaşım bakımından denize yaklaşık 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Avsallar Petra 4 fiyatları ne kadar?

Avsallar Petra 4 projesinde depremzedelere özel yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Kampanyadan yalnızca depremzedeler faydalanacak olup, teslimler Kasım 2023 tarihinde yapılacaktır. Ayrıca brüt 55 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(312) 662 64 35 veya 0(532) 669 57 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…