Kategoriler
Proje Haberleri

Ay Palas nerede

Fars Yapı inşaat firmasının imzası ile Ay Palas projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı olan Tuzla ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutlar hemen teslim durumunda olmaları sebebiyle alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Söz konusu olan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Bahsi geçen projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da yaşama kazandırıldı. Böylelikle projede bulunan konutlar kapsamında bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verilecek şekilde inşa edilmiş durumda. Ay Palas projesi birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 66 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ay Palas projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırıldı. Konutların büyüklükleri üç farklı plana sahip. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 150 metrekare, 195 metrekare ve 290 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar İstanbul iline bağlı bulunan Tuzla ilçesinde edildi. Konutlar Orhanlı mevkiinde hayata geçirildi. Ay Palas projesinde bulunan konutlar İstasyon Caddesi’nde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Ay Palas projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 420 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 daireler de 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.