Kategoriler
Proje Haberleri

Aybahar Pelitli 2 satışları devam ediyor

Aybahar Pelitli 2 projesi az katlı yatay mimari konsepti ile Aygün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca bu proje Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aygün İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede az katlı yatay mimariye sahip bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere 3 farklı konut tipi yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 121 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 181 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 199 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte sitede misafir otoparkı da yer almaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş ve koşu alanı, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama, kiler ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Aybahar Pelitli 2 konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ostahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Dikkat çeken merkezi konumu ile Rize Caddesi yakınlarında yükselen bu konutlar sahil bölgesindedir. Pelitli Aile Sağlığı Merkezi, Özel İlke Birey Ortaokulu ve Pelitli 75. Yıl Ortaokulu gibi yerlere yakın konumdadır. Ayrıca Avrasya Üniversitesi yalnızca 5 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Aybahar Pelitli 2 fiyatları ne kadar?

Aybahar Pelitli 2 projesinde tüm daireler konut kredisine uygundur. Brüt 181 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 480 99 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…