Kategoriler
Proje Haberleri

Ayçil Tower Samsun satışları devam ediyor

Ayçil Tower Samsun konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Samsun’un Atakum İlçesinde yükselen proje Bignaz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Büyükkolpınar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Ayçil Tower Samsun modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içlerinde pek çok özelliğe yer verilmiştir.

Tek bloktan meydana gelen proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk oyun parkı, ortak sosyal alanlar gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje kapsamında otopark, güvenlik gibi olanaklara da yer verilmiştir. Adana Sarıçam konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 190 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Ayçil Tower Samsun konumu ve fiyatları hakkında

Ayçil Tower Samsun konut projesi, Atakum’da Büyükkolpınar Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

190 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında özel kredi, cazip ödeme koşulları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0506 735 37 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…