Kategoriler
Toki Haberleri

Aydın İncirliova Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aydın İli, İncirliova İlçesi’nde hayata geçirilen Aydın İncirliova Toki Konutları projesinde Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası gerçekleştirildi. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Aydın İncirliova Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Aydın İli, İncirliova İlçesi’nde inşa edilen Aydın İncirliova Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 03 Aralık 2020 Cuma günü saat 11:00’da başladı. Hayata geçirilen projede  2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası, Bilkent Plaza A3 Blok 61 Nolu Ofis’te noter huzurunda gerçekleştirildi.

Aydın İncirliova Toki kura sonuçları

Toplam 206 adet konuttan meydana gelen projede 39 adet 2+1 tip daire kura yöntemi ile satışa sunuldu. Projedeki 39 adet 2+1 tip konutlar için 16 Kasım 2020 ile 27 Kasım 2020 tarihleri arasında başvurular yapılmıştı. Başvuru bedeli olarak ise 2 bin TL ödemesi yapılması gerekiyordu. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 90.84 metrekare, net 68.61 metrekare olarak tasarlandı. Kura sonuçlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Aydın İncirliova Toki Konutları projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 168 bin 182,57 TL’den başlıyor. Fiyatlar 194 bin 544,52 TL’ye kadar yükseliyor. 2+1 tip dairelerde taksitler ise 560,61 TL’den başlıyor 822,23 TL’ye kadar yükseliyor.

Projedeki 2+1 tip dairelere yüzde 12 peşinat ödeme ve 180 ay vade, yüzde 20 peşinat ve 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Aydın İncirliova Toki Konutları projesinde kura çekilişi 06 Kasım 2020 Cuma günü saat 11:00’da başladı. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Aydın İncirliova Toki kura sonuçları

Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Aydın İli, İncirliova İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.