Kategoriler
Toki Haberleri

Aydın Merkez, Aydın Söke Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aydın İli, Merkez İlçesi ve Aydın İli, Söke İlçesi’nde inşa ettirilecek olan Aydın Merkez Toki Konutları ve Aydın Söke Toki Konutları projelerinde kuralar bugün çekiliyor. Aydın Merkez Toki kura sonuçları ve Aydın Söke Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. 

Aydın Merkez Toki Evleri projesinde toplam 200 adet konuta yer veriliyor. Aydın Söke Toki Evleri projesinde ise toplam 200 adet ev yer alıyor. Toplam 400 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Aydın İli, Merkez İlçesi ve Aydın İli, Söke İlçesi’nde hayata geçirilecek olan her iki projenin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Aydın Merkez Toki Konutları projesinde yer alan 200 adet konutun hak sahipliği kura çekilişi 10 Haziran 2020 tarihinde Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi sonucu Aydın Merkez Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 10 Haziran 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 13:00’da başlayacak. Aydın Söke Toki Evleri projesinde ise kura çekilişi yine aynı gün Saat: 15:00’da başlayacak.

Aydın Merkez Toki Konutları ve Aydın Söke Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Aydın, Merkez’deki projede yer alan konutların 140 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 60 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Söke’deki projede yer alan evlerin de 140 tanesi 2+1 dairelerden, 60 tanesi ise 3+1 dairelerden meydana geliyor.

60 adet konuta 3 bin 54 başvuru

Aydın Merkez Toki Evleri projesinde yer alan 140 adet 2+1 konutlara 2 bin 245 kişi başvuruda bulundu. 60 adet 3+1 konuta ise 3 bin 054 kişi başvuruda bulundu. Aydın Söke Toki Evleri projesinde yer alan 140 adet 2+1 konuta 1.183 kişi başvuruda bulundu.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Aydın Merkez Toki kura sonuçları ve Aydın Söke Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır. Projedeki 60 adet 3+1 konuta ise 1.196 kişi başvuruda bulundu.

Aydın Merkez Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Aydın Söke Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Aydın’da hayata geçirilecek olan her iki projeden de konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Aydın Merkez, Söke Toki kura sonuçları

Aydın İli, Merkez İlçesi ve Aydın İli, Söke İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projelerin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.