Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Panorama satışları devam ediyor

Aydos Panorama projesi alıcılarına bir evden çok daha fazlasını sunarak modern ve lüks bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Ödül Yapı ile Honeyhome ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. 19 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve toplam 96 adet daire bulunmaktadır. Daire tipleri 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ödül Yapı ile Honeyhome ortaklığı yaşama kazandırılan proje 19.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi içerisinde hepsi 15 katlı modern yapıda 3 adet konut bloğu yer almaktadır. Bu bloklarda toplam 96 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 84 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; fitness odası, sauna, playstation odası, oyun salonu, futbol/basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bloklarda geniş yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daireler yüksek tavanlı şekilde inşa edilmiştir. Her birinin balkonu camla kapanarak mevcut yaşam alanını genişletebilmektedir. Bunun yanı sıra bütün dairelerde ankastre beyaz eşyalar yer almaktadır.

Aydos Panorama konumu hakkında

Söz konusu konut projesi, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi ayrıca Burçin Yazan Hatıra Ormanı ve D-100 otoyolu arasında yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Adalar manzarasına sahiptir. Kartal konut projesine en yakın toplu taşıma hizmeti Kartal metro istasyonudur. Bu lokasyona yürüyerek ortalama 20 dakika içinde ulaşılabilmektedir. Yakın çevresinde ise çok sayıda okul ve Yakacık Tıp Merkezi yer almaktadır.

Aydos Panorama fiyatları ne kadar?

Aydos Panorama projesinde teslim tarihinden itibaren 2 yıl boyunca yüklenici firma garantisi altında olan dairelerde meydana gelen herhangi bir arıza veya problem ücretsiz olarak giderilmektedir. Bununla birlikte banka konut kredisi kullanılabilmektedir. Brüt 84 metrekare olan 2 oda bir salon dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3 milyon 350 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0552 309 38 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…