Kategoriler
Proje Haberleri

Aykanlar Trendy oturuma hazır

Aykanlar Trendy projesi konforlu bir yaşam alanları ile butik bir konut projesidir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Aykanlar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında normal ve dubleks olmak üzere 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aykanlar İnşaat imzası taşıyan projede her biri 5 katlı olmak üzere modern konut blokları yükselmektedir. Bu blokların içerisinde ise normal ve dubleks olmak üzere 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmış olup, aynı zamanda kaliteli işçiliğe sahip yapısıyla dikkat çekmektedir. Bu özellikleriyle dikkat çeken proje, dış cephe tasarımı ve muhteşem manzarasıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için bir araçlık açık otopark alanı sağlanmıştır. Projenin büyük bir kısmı kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Ayrıca projede yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı gibi birçok sosyal olanak da mevcuttur.

Thyssenkrup marka asansör, kılıçoğlu marka taşyünü izolasyonlu kiremit çatı sistemleri, Egepen Deceuninc PVC doğrama sistemleri gibi kaliteli markaların ürünleri tercih edilmiştir. Konfor özellikli Şişecam marka camlar, yüzde 35 oranında ısıcama göre enerji tasarrufu sağlamaktadır. Dairelerde yerden ısınma sistemi kullanılmakta olup, balkonlar dahil bu sistemle ısıtılmaktadır. Her dairenin kullanımına özel kiler alanı ve daireler arasında alüminyum folyolu taş yünü izolasyonu bulunmaktadır. Üstelik salon ve yatak odası için multi sistem klima altyapısı mevcuttur. Daire içerisinde vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır.

Aykanlar Trendy nerede konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize çok yakın mesafede yer alan proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan birçok noktaya yakın mesafededir. Proje yakınında birçok okul ve üniversite yer almaktadır. Aynı zamanda, market, semt pazarı ve spor salonları da proje sakinlerinin hizmetindedir. Sağlık kurumlarına ihtiyaç duyulduğunda ise hastane, sağlık ocağı ve eczaneler de oldukça yakın mesafededir. Ulaşım konusunda da avantajlı bir konumda olan proje, dolmuş ve otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Aykanlar Trendy fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Aykanlar Trendy projesinde fiyatlar dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.990.000 TL ile 3.360.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 238 25 25 ve 0543 932 65 97 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…