Kategoriler
Proje Haberleri

Aykar Plus Evleri avantajlı fiyatlarla satışta

Aykar Plus Evleri projesi gelişmiş özellikleri Aykar Konut tarafından hayata geçirilen modern bir projedir. Projenin konumu Samsun’un Atakum İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde bitişik nizamlı 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aykar Konut güvencesi ile tasarlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere bitişik nizamlı 2 blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklar içerisinde 1 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde mangal alanları, yürüyüş parkurlar, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bununla birlikte yemyeşil bahçe alanları ve keyifli peyzaj alanları yer almaktadır.

Bloklarda asansör sistemi bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği bulunan konutlarda akıllı telefonlardan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, gömme dolap, spot aydınlatma ve laminat zemin uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede geniş ve ferah yapıda balkonlar mevcuttur.

Aykar Plus Evleri konumu hakkında

Proje, Samsun’un Atakum İlçesi Körfez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Bununla birlikte çevresinde üniversite ve park alanı bulunmaktadır. Caddeye yakın olması sebebiyle tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aykar Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Aykar Plus Evleri projesi alıcısına avantajlı fiyatlar sunmaktadır. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 daireler 750.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (362) 230 72 51 veya 0 (542) 656 42 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…