Kategoriler
Proje Haberleri

Aykent 6 Fatsa satışları devam ediyor

Aykent 6 Fatsa konut projesi deniz manzaralı yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer alan proje Özaydemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta 16 katlı bina yükselmektedir. Bu binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özaydemir İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 16 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen yüksek katlı binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 150 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler net 120 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dış özellikler içerisinde çift asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda ebeveyn banyosu dahil olmakla birlikte 2 adet banyo yer almaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Tüm konutlarda ferah ve geniş yapıda teraslar mevcuttur. Bunun yanı sıra antre girişinde vestiyer bulunmaktadır.

Aykent 6 Fatsa konumu hakkında

Eşsiz manzarası ile dikkat çeken proje Ordu’nun Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahip olmaktadır. Yakın çevresi geniş yeşil alanlara sahip olmakla birlikte park alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aykent 6 Fatsa fiyatları ne kadar?

Aykent 6 Fatsa projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 1.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(452) 423 14 44, 0(452) 423 31 48 veya 0(532) 513 25 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…