Kategoriler
Proje Haberleri

Aykent Green Life güncel fiyatlarla satışta

Aykent Green Life projesi eşsiz panoramik deniz manzarası ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Özaydemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 6 blok içerisinde 3 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşan konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özaydemir İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede farklı katlardan oluşan 6 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşan konutlar yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekare ile 174 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 335 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 226 araç kapasiteli açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; peyzajlı ortak yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, kamelyalar, süs havuzları ve yapay şelale bulunmaktadır. Bununla birlikte piknik alanları, ördek ve tavşan gibi hayvanları besleme bahçesi, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları, kum havuzu ve basketbol sahası gibi birçok alan yer almaktadır.

Tüm bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Market, pastane, kuaför, terzi, kreş gibi ticari alanlar bulunmaktadır Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerin mutfaklarında ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Aykent Green Life konumu hakkında

Panoramik bir manzaraya sahip olan proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Şerefiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bununla birlikte bu konutlar eşsiz deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eczane, sağlık ocağı, semt pazarı, spor salonu ve park alanı bulunmaktadır. Üstelik dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aykent Green Life fiyatları ne kadar?

Aykent Green Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 1.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(452) 423 14 44, 0(452) 423 31 48 veya 0(532) 513 25 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…