Kategoriler
Proje Haberleri

Aysanlar Bulvar Garden Osmaniye’de yükseliyor

Aysanlar Bulvar Garden projesi merkezi konumu ve kullanışlı yaşam alanları ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Osmaniye’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aysanlar Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 1.770 metrekarelik arsa alanı üzerinde tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlandırılan blokta 3,5 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aysanlar Grup güvencesi ile tasarlanan proje 1.770 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta 3,5 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 198 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun park alanı, özel tasarım oturma alanları, peyzaj alanları, tek pota basketbol sahası ve peyzajda yürüyüş yolu bulunmaktadır. Ayrıca en üst katta dairelerden bağımsız bütün bina sakinlerinin ortak kullanabileceği dağ manzaralı teras ile barbekü alanı mevcuttur. Yüksek hızlı 13 kişilik asansör, özel tasarım lobi ve bina etrafında aydınlatma sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, mutfak dolabı, dolaplı kiler odası, vestiyer, dresuar, çamaşır makinesi dolabı, yüklük dolabı, 2 adet duşakabin, Hilton lavabo ve banyo dolapları yer almaktadır. Belirli kısımlarda duvar kağıdı uygulaması, dekoratif aydınlatmalar ve dekoratif asma tavan uygulamaları yapılmaktadır. Tüm odalarda klima altyapısı ile klima balkonu yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Daireler ısı camlı kış bahçeli olmakla birlikte yarı açık mutfak şeklindedir.

Aysanlar Bulvar Garden nerede yer alıyor?

Bulvar Garden Osmaniye projesi, Osmaniye’nin Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Musa Şahin Bulvarı üzerinde yer alan proje şehir manzarasına sahiptir.  Park 328 Alışveriş Merkezi, hastaneler, E-5 Karayolu ve çeşitli eğitim kurumları yürüyüş mesafesindedir. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aysanlar Bulvar Garden fiyatları ne kadar?

Bulvar Garden Osmaniye projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.080.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 198 metrekare büyüklüğe sahip 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.880.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 448 67 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…