Kategoriler
Proje Haberleri

Aysira Loft 2 satışları başladı

Aysira Loft 2 projesi yatay mimari anlayışı ile tasarlanan lüks bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nitaş Proje tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 9 adet daire bulunmaktadır. Bazıları dubleks olan daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dış mimarisi geleneksel mimari anlayışına uygun olan proje şık bir tasarıma sahiptir. Site içerisinde yükselen proje kapsamında toplam 9 adet daire yer almaktadır. Üstelik bazıları dubleks olan daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. C30 beton kullanılan projede kat yükseklikleri 3.0 metredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Su deposu ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi bireysel kombiye bağlı olacaktır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm malzemeleri birinci sınıf kalitede olup iç mimar gözetiminde işçilik yapılacaktır.

Aysira Loft 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje bulunduğu konum itibariyle tüm lokasyonlara kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Aysira Loft 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 424 00 24 veya 0 (532) 315 55 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…