Kategoriler
Proje Haberleri

Ayvazlar Wista Life Konutları hemen teslim

Ayvazlar Wista Life Konutları projesi Karabük’ün Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Ayvazlar İnşaat tarafından hayata geçilmektedir. Proje kapsamında 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ayvazlar İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen projede 5 katlı tek blok yükselmektedir. Blokta ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik binada geniş yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Merkezi TV ve uydu sistemi bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, mutfak dolabı, duşakabin, ebeveyn banyosu ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. PVC doğrama ve ısıcamlı pencereler mevcuttur. Bunun yanı sıra birinci sınıf parke ve birinci sınıf seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ayvazlar Wista Life Konutları konumu hakkında

Proje, Karabük’ün Merkez İlçesi 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni yapılacak araştırma hastanesine 200 metre mesafededir. Üstelik konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde çeşitli marketler ve cami bulunmaktadır. Bununla birlikte anayola cephe konumda olup dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ayvazlar Wista Life Konutları fiyatları ne kadar?

Hemen teslim durumundaki Ayvazlar Wista Life Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.820.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0 (370) 712 71 59, 0 (370) 415 01 30 veya 0 (533) 269 09 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…