Kategoriler
Proje Haberleri

Ayyıldız Konutları Antalya’da yükseliyor

Ayyıldız Konutları projesinde inşaat çalışmaları başlamış olup sahiplerine lüks bir yaşam sunmayı hedeflemektedir. Projenin konumu Antalya’nın Serik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şişmanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.415 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 20 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır.  Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şişmanoğlu İnşaat güvencesiyle tasarlanan proje 2.415 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 20 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, duşakabin, vestiyer, lake iç kapılar ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Ayyıldız Konutları konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Jandarma arkasında yer alan proje 15 Temmuz Ortaokulu’nun güney batısında konumlandırılmıştır.

Ayyıldız Konutları fiyatları ne kadar?

Ayyıldız Konutları projesinde banka kredisine uygun satılar yapılmaktadır. Üstelik araç takasları değerlendirilmektedir. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(242) 722 92 29 veya 0(551) 595 29 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…