Kategoriler
Proje Haberleri

Azra Tatil Köyü Sitesi satışları başladı

Azra Tatil Köyü Sitesi modern yaşam alanları ile Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Eman İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bitişik nizamlı renkli bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eman İnşaat güvencesiyle geliştirilen proje kapsamında 8 katlı olmak üzere bitişik nizamlı konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve hamam bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olmakla birlikte içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Duşakabin, duvar kağıdı uygulaması, fiber internet ve Wi-Fi gibi pek çok farklı donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Azra Tatil Köyü Sitesi nerede yer alıyor?

Harika bir konuma sahip proje Konya’nın Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Azra Tatil Köyü Sitesi fiyatları ne kadar?

Azra Tatil Köyü Sitesi projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.890.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (536) 415 05 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…