Kategoriler
Proje Haberleri

Babacan Port Royal satışları devam ediyor

Babacan Port Royal projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda dev yatırım projesi olarak Babacan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Küçükçekmece İlçesi’nde konumlanan proje yatırımcılar tarafından odak noktası olmuş durumdadır. 17.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 814 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 0’dan 3 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Babacan Yapı güvencesi ile geliştirilen ve yatırımcılar tarafından oldukça fazla ilgi duyulan proje yaklaşık 17.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 13 katlı olmak üzere lüks yapıda konut blokları yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise toplam 814 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 0, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü 37 metrekare ile 212 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları, fitness salonu ve sauna gibi pek çok alan bulunmaktadır. Üstelik proje kendi bünyesinde mağazalar ve dükkanlar da barındırmaktadır. Bloklarda geniş yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Babacan Port Royal konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje konumu itibariyle özellikle Avrupa yakası için avantajlı bir yapıya sahip olma özelliği taşımaktadır. Atatürk Havalimanı, Bakırköy İDO, Ataköy Marina ve CNR Fuar Merkezi en fazla 10 dakikalık mesafededir. E-5’e, metro hattına ve metrobüse de 1 dakikalık mesafede yer almaktadır. Üstelik Organize Sanayi bölgelerine olan yakınlığı da projenin değerini artırıyor. Projenin çevresinde çeşitli okullar ve hastanelerle birlikte Kuyumcukent AVM, Küçükçekmece Nikah Sarayı, Armonipark ve Airport AVM gibi noktalar yer almaktadır.

Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Dev yatırım değerine sahip olan Babacan Port Royal projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 1 artı 1 konut tiplerine sahip dairelerin fiyatı 4.262.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 konut tiplerine sahip dairelerin fiyatı 5.798.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 konut tiplerine sahip dairelerin fiyatı 8.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 24 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…