Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Babacan Premium projesinde 180 ay vade fırsatı

Babacan Premium konut projesi Babacan Holding güvencesiyle satışa sunuldu. Düşük faiz oranlarının getirdiği konut kampanyalarına katılan proje sizleri İstanbul, Esenyurt’ta bekliyor.

Babacan Premium proje özellikleri

İstanbul Avrupa yakasındaki konumuyla dikkat çeken Babacan Premium konutları, B konut segmenti üzerinden hayat buldu. 40 katlı bu eşsiz yapılarda toplamda 1109 daireye yer verildi. 2015 yılında başlanmış olunan projenin ilk etabı 2018 yılında tamamlamış, ikinci etabında ise aynı yılın eylül atında yaşam başlamıştır.  28.500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan konutlar 6 blok üzerinden tasarıma girdi. Proje içerisinde aynı zamanda 115 adet ticari ünite sizleri bekliyor. Karma bir proje olarak ortaya çıkarılan konutlar rezidans, teras, home ofis, alışveriş merkezi ve süit dairelerden oluşmaktadır.

Alıcısının tercihine sunulan daire seçeneklerinde sizleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler beklemektedir. Daire boyutları 50 metrekareden 200 metrekareye varıncaya dek değişim gösteriyor. İş, aile ve doğa ile bütünleşen bir konsepte sahip tasarlanan yapılarda ekstra olarak giyinme odası, ebeveyn banyosu ve balkona yer verildi.

Projede yer alan sosyal donatılar

Yüzde 60 oranlı yeşil alan peyzajına dikkat edilen site içerisinde çocuk oyun alanları, yapay gölet, açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor. Aynı zamanda araç güvenliğinin üst düzeylere çıkarıldığı açık ve kapalı otopark gibi özel alanlar projeye dahil edildi. Bunun yanı sıra yaşam alanınız ve çevresi 7/24 aktif kameralı sistem sayesinde gözetilmekte ve personeller tarafından koruma altına alınmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra dans salonu, sauna, fitness merkezi, sprinkler sistemi, lobi ve resepsiyon hizmetlerinden yarar sağlamak oldukça mümkün hale geliyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Babacan Premium, İstanbul Esenyurt ilçesinde tüm ihtişamıyla yükseliyor. Adile Naşit Bulvarı üzerinde yükselen konutlar, kentin ana arteri olarak sayılan E-5 karayoluna 100 metre mesafede bulunmaktadır. Ayrıca metrobüs istasyonu ile arasında 500 metre mesafesi bulunan konutların, Atatürk Havalimanı’na yalnızca 15 kilometre uzaklıkta yer aldığı bilinmekte. Tüm bu imkanların yanı sıra ayrıca mimarisi ve sosyal yaşam standartlarıyla öne çıkmayı başaran Babacan Holding, proje kapsamında 5 katlı bir okul binasını hedeflerine eklemiştir.

Projede yer alan aktif kampanya

Babacan Premium yakın zamanda kamu bankalarınca çıkarılan düşük faizli kredi desteklerini göz önüne alarak konut kampanyasına girmeye karar verdi. Buna göre, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatından yarar sağlayabilirsiniz. Ayrıca ödeme seçeneklerine ek olarak yüzde 5 peşinat ile ödeyeceğiniz evlerin satış bedelinde yüzde 15 indirim sizleri bekliyor. Anahtar tesliminin hemen olduğu konutlarda aynı zamanda hemen teslim tapu imkanı tanınıyor.