Kategoriler
Proje Haberleri

Babel Terrace Karabük’te yükseliyor

Helka İnşaat ve Tic. A.Ş. inşaat firmasının imzası ile Babel Terrace Safranbolu projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Karabük ilinin Safranbolu ilçesinde inşa ediliyor.

Beş farklı bloktan meydana gelen proje, site anlayışı içerisinde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutlar modern mimarileri ile bulundukları bölgede dikkat çekiyorlar. Alıcılarına konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan proje birçok açıdan ilgi görüyor. Babel Terrace projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede bulunan konutlar, Tokatlı Mevkii, Hazar Caddesi’nde hayata geçiriliyor. Karabük ilinin tercih edilen ilçelerinden Safronbolu’da inşasına devam edilen proje, lokasyonu itibariyle dikkat çekiyor.

Projede bulunan konutların özellikleri neler?

Babel Terrace projesinde yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Aynı zamanda büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşuyor. Projede yer alan konutların tümü 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 119 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Babel Terrace projesinde bulunan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların brüt metrekare fiyatları 2 bin 689 bin TL olarak belirlendi. Babel Terrace Safranbolu projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar da 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Site içerisinde dış dünyadan soyutlanmış, huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan projede, site sakinleri için birçok sosyal donatı yer alıyor. Proje bünyesinde açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, kamelya, çocuk oyun alanları, basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları bulunduruyor. Ayrıca site çevresinde birçok peyzaj alanı bulunuyor. Proje kapsamında açık otoparkın yanı sıra yeraltı/misafir otoparkı da mevcut.

Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması, ve çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 370 741 23 23 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.