Kategoriler
Proje Haberleri

Bademli Bahçe Evleri satışta

Bademli Bahçe Evleri projesi butik villa konsepti olarak İzmir’in Çeşme İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Fe Metal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Butik bir site konsepti içerisinde 30 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Fe Metal İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede 30 adet butik konsepte sahip villa yer almaktadır. Söz konusu villalar ağırlıklı olarak 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Bununla birlikte 3 artı 1 konut tipleri de mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 75 metrekare ile 91 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü ise 68 metrekare ile 81 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 113 metrekare ile 117 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 99 metrekare ile 102 metrekare arasında değişmektedir.

Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Bununla birlikte deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kamelya, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Konutlarda ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Bademli Bahçe Evleri konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çeşme İlçesi Reisdere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İlçenin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de doğaya saygılı bir şekilde tasarlanmıştır. Üstelik yüz yıllık badem ve zeytin ağaçlarını koruyarak oluşturulan proje bölgeye uyumlu bir mimariye sahiptir. Ilıca sahili ve Alaçatı’ya 4 kilometre, Çeşme’ye 15 kilometre, Urla’ya 45 kilometre ve Güzelbahçe’ye 60 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Seferihisar’a 65 kilometre, İzmir-Konak’a 84 kilometre ve Adnan Menderes Havaalanı’na 85 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Bademli Bahçe Evleri fiyatları ne kadar?

Bademli Bahçe Evleri projesinde konutlar banka kredisine uygun durumdadır. 2 artı 1 ve 3 artı 1 villa tipindeki konutlar 6.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 552 215 02 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…