Kategoriler
Proje Haberleri

Bademli Taş Evleri projesinde satışlar devam ediyor

Ege bölgesinin kendine has zeytin bahçeleri ve masmavi deniziyle adından sıkça söz ettirmeyi bekleyen ‘Bademli Taş Evleri,’ İzmir’in Dikili ilçesinde sizleri bekliyor. Soğuk ortama dayanamayan bünyeleri sevindirecek 8 ay boyunca durmadan ısıtan güneşi, birbirinden muhteşem koylarıyla alıcıya açık olan konut projesi, A Turizm İnşaat tarafından hayata geçirildi.

Bademli Taş Evleri proje özellikleri

7 bin metrekare arazinin üzerine konumlandırılan ve toplamda 26 adet villadan oluşan bir konut projesidir. İçerisinde 112 metrekare büyüklüğünde 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Denize olan 800 metrelik yakın mesafesi alıcısını sevindirmeye devam ediyor.

Villa tipleri iki çeşit olmakla birlikte; tekil ve ikiz tip olarak ayrılmıştır. Tamamı dubleks olup zemin katı 56 metrekare olarak belirlenmiş, üst katlara da aynı metrekare verildiğinde toplamda 112 metrekare büyüklük belirlenmiştir.

Konut projesinde her konuta özel 50 metrekare bahçeler bulunmaktadır. Kendinize ait bahçelerin tamamı yeşil peyzaj ile kaplanabilir. Ayrıca konut teslim sürecinde her villada beyaz eşya ve ankastre setleri ev sahiplerini bekliyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarıyla site özelliğini taşıyan bu sıralı villalar, ayrıca kendi içlerinde kamelyalara sahiptir. Şirin bir Ege Köyünün tam içinde doğan konut projesi, Midilli Adası’nın hemen karşısında yer alıyor.

Ayrıca köy kahveleri gibi doğal bir köy ortamını yaşayabileceğiniz, belki geçmişe gideceğiniz pek çok anı yakalayacaksınız. Meyve bahçelerinin sahibi dedeleri, mandıra sahibi teyzeleri ziyaret edebilir ve organik yaşama dahil olabilirsiniz.

Projede ulaşım imkanı

Sadece hafta sonu kaçamağı yapmak isterseniz bile İstanbul’a kara yoluyla kolaylıkla gidip gelebilirsiniz.

Edremit Havaalanı’na mesafesi sadece 1 saat; Ayvalık (Cunda Adası) yarım saat; Midilli’ye feribotla ulaşım süresi 1.5 saat; Aşıklar Şelalesi 25 dakika; Bergama 20 dakika; Osman Gazi Köprüsü 5 saat mesafelik ulaşım ayrıcalığıyla bu konut projesinde birçok ayrıcalığa sahip olacaksınız.

Ayrıca plajlara yürüyüş ile 15 dakika içinde varabileceğiniz gibi organik zeytin ve zeytinyağına ulaşabilir; köy kahvesi, çay bahçesi, manav ve bakkala yalnızca 3 dakikalık bir yol kat ederek kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca sevenleri için radyonuzda sık sık Yunan müzikleri yer almaktadır.

Detaylı bilgi için:

Sizde doğal yaşamın içinde bulunmak, akşamları sirtaki eşliğinde dans etmek, doğal meyve bahçelerinde yürüyüş yapmak gibi arzular taşıyorsanız;

0533 031 36 89