Kategoriler
Proje Haberleri

Bağboğa City 3 kişiye özel ödeme planlarıyla satışta

Bağboğa City 3 konut projesi ultra lüks yaşam alanları ile Kayseri’nin Kocasinan yükseliyor. Ayrıca bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Başboğa Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamındaki tek blok üzerinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Başboğa Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 9 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blokta ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 209 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 149 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Binada nöbetçi aydınlatma sistemi yer almaktadır. Bununla birlikte binada asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Proje inşaatında kullanılan bütün malzemeler birinci sınıf kalitede olup garantili ürünlerdir. Mutfak dolabı, vestiyer, duşakabin ve giyinme odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Başboğa City 3 konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Saray Bosna Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevresinde market, park alanı, cami, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Üstelik caddeye yakın konumda yükselen proje otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Başboğa City 3 fiyatları ne kadar?

Bağboğa City 3 projesinde brüt 149 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.670.000 TL’den satışa sunulmuştur. 835.000 TL peşinde ödeme yapıldığında kalanı 24 ay vadeli veya teslimatta ödeme seçeneği mevcuttur. Anahtar teslim durumunda olan projede kişiye özel danışmanlar ile geliriniz doğrultusunda ödeme olanı oluşturulmaktadır. Ayrıca farklı peşinat veya farklı taksit tutarlarıyla ödeme yapma fırsatı da sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 168 68 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…