Kategoriler
Proje Haberleri

Bağlıca Botanik Zirve hemen teslim daireleri satışta

Bağlıca Botanik Zirve projesi bulunduğu bölgenin en gözde zirve noktasında yükselen eşsiz bir konut projesidir. Özkuyumcular İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. 20.000 metrekarelik alan üzerinde yer alan sitede 2 blok ve toplam 88 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özkuyumcular İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 20.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Sitede her biri 10 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 88 adet daire bulunmaktadır. Üstelik tek tip olan daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 206 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 172 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; fitness salonu, açık hava spor alanı, çocuk oyun parkı, koşu parkuru, kamelyalar, süs havuzu ve yeşil alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol, futbol ve voleybol sahaları mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler, termosifon, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Bağlıca Botanik Zirve konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje bulunduğu bölgenin en gözde noktasında yükselmektedir. Üstelik Başkent Üniversitesi Orman Alanı ile komşu Ankara manzarası ile bölgeye yeni bir doğal yaşam sunmaktadır. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bağlıca Botanik Zirve fiyatları ne kadardır?

Bağlıca Botanik Zirve projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 206 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL ile 3.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (531) 778 81 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…