Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bağlife Konutları projesi tek fiyatla Yenikent’te yükseliyor…

İki blok içerisine 130 adet daireyi alan Bağlife Konutları projesi, Sincan’da yükseliyor. Site alanında basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun parkı ve yeşil alan üzerindeki kamelyalar bulunuyor. Site sakinleri, projenin sosyal donatıları sayesinde keyifli vakit geçirebiliyor.

Çok sayıda açık alan park yerine sahip olan projedeki daire teslimlerine önümüzdeki yılın son ayında başlanması bekleniyor.

Başkentin Sincan ilçesinde yükselen projede çocuklar için yüzme havuzu da bulunuyor.

Bağlife Konutları projesindeki konutlar

Ankara’nın Sincan ilçesindeki gelişen bölgeye kurulan projede, brüt alan 125 metrekare olan 130 adet üç odalı ve bir salonlu daireler inşa ediliyor. Modern mimariye sahip daire içleri, net 115 metrekare büyüklüğünde olmak üzere tasarlanıyor.

Eskişehir yoluna yakın mesafede yer alan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire fiyatları 420 bin liradan satılıyor. Söz konusu projedeki konutların satın alımında, banka kredisinden faydalanılabiliyor.

Ayrıca, projedeki konutlar, modern mimariye sahip durumda. Daire içinin uyumlu renklerle örülmesinin yanı sıra duvardaki desenler, projeye estetik değer katan unsurlardan biri oluyor.

Daireler, üç odalı ve bir salonlu olmasıyla birlikte çocuklu aileler için uygun seçenek oluyor.

Proje nerede yükseliyor?

D140 yoluna neredeyse komşu durumunda olan Bağlife Konutları projesi, Kur’an kursunu, ilkokul ve liseleri çevresine alıyor. Özel koleje de yürüme mesafesinde bulunan konut projesi, hastaneye de yakın durumda.

Yenikent semtinde bulunan proje, Osmanlı Stadyumu’nun yakınında bulunuyor.

Çevresindeki ormanlara arabayla kolay ulaşım olanağı tanıyan projedeki güvenlik hizmetleri, aralıksız olarak çalışıyor. Ankara ilinin Sincan ilçesinde inşa edilen projedeki dairelerin diğer bir avantajı da okullara yakınlığı olarak değerlendirilebilir. Projenin diğer yerlere olan yürüme mesafesi, özellikle çocuklu veya genç yetişkin bireye sahip aileler için kolaylık sağlıyor.

Bağlife Konutları satış ofisi

Bağlife Konutları Adres: Menderes Mahallesi, 780 Sok. Yenikent – Sincan/Ankara

Telefon: 0 (532) 168 06 58‬