Kategoriler
Proje Haberleri

Bağpark Evleri Aralık 2023’te teslim

Bağpark Evleri projesi konumu itibarıyla oldukça dikkat çeken bir bölgede inşa edilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Gaziosmanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. 7.152 metrekarelik arsa alanı üzerinde 44 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 2 adet dükkan mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edile proje 7.152 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 otopark katı, 2 dükkan katı ve 11 konut katından oluşan bina yükselmektedir. Bu binada toplam 44 adet daire ve 2 adet dükkan yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 128 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye ait kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde 2 asansör, fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu, yangın merdiveni, hidrofor, jeneratör, paratoner ve su deposu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan konut yönetimi sağlanmaktadır. Ankastre set, ebeveyn banyolu, portmanto ve cam balkon gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Bağpark Evleri nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, İstanbul’un Gaziosmanpaşa İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konumu itibarıyla Tem otobanına ve Alibeyköy meydana 5 dakikalık bir mesafededir. Yakın çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, park alanı ve semt pazarı yer almaktadır.

Bağpark Evleri fiyatları ne kadar?

Bağpark Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 128 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 157 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(533) 353 33 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…