Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Bahadır 148 konutlarında ödeme kolaylıkları

Doğa dostu olduğu belirtilen Bahadır 148 projesi 4 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde kuruluyor. Pendik’in Çamçeşme Mahallesi’ne kurulan projede 10 katlı iki adet blok yer alıyor. Bahadır İnşaat’ın gerçekleştirdiği ve sakinlerine düşük aidat vaat eden projede 148 adet daire yer alıyor. Bedensel engeli bulunanları düşünerek tasarlanmış olan projenin ise 2020 yılının Aralık ayında teslim edileceği belirtiliyor.

Bahadır 148 ile sitedeki imkânlar

Geniş yeşil alanlara sahip Bahadır 148 sitesindeki kapalı otoparkta her daireye özel park yeri mevcut durumdayken projede misafirlere özel otoparka da yer veriliyor.

Kameralı ve canlı güvenlik hizmetlerinin de bulunduğu projede; sinema salonu, her mevsim kullanılabilen açılır ve kapanır oyun parkı, çardaklar, bilardo, langırt, her mevsim kullanılabilen açılır ve kapanır yüzme havuzu, fitness salonu ve dinlenme alanları bulunurken projenin puset ve tekerlekli sandalyeli araçlara uygun şekilde tasarlandığı belirtiliyor.

Projedeki konut seçenekleri

Bahadır 148 projesindeki konutlar, kolay silinebilen camlara ve ses izolasyonuna sahipken beşinci kattan itibaren dairelere deniz manzarası eşlik ediyor. Projedeki 2+1 tipindeki daireler brüt 91 metrekare genişliğindeyken 3+1 tipindeki daireler ise brüt 119 metrekare genişliğinde sakinlerine sunuluyor.

Projedeki konutların fiyat listesi nedir?

Projedeki konutların fiyatlarının İstanbul piyasasındaki değerinden düşük olduğu belirtilerek 2+1 tipindeki dairelerin 1+1 fiyatına satıldığı ifade ediliyor. Projede bulunan yapılardaki 2+1 daire tipi 349.000 TL’den, 3+1 daire tipi ise 425.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki ödeme seçenekleri nelerdir?

Erken yapılan alımlardaki ödemede kolaylık sağlayan Firma, yüzde sıfır faizle ödeme seçeneği sunuyor.

Proje nerede bulunuyor?

Havalimanına, otoyola, feribot hattına, metro ve otobüs duraklarına yakın olan proje; Kurtköy – Pendik bağlantı yoluna 200 metre, Pendik Limanı’na ve Kaynarca Tren İstasyonu’na 500 metre uzaklıkta bulunurken projenin çevresinde birçok okul, hastane ve alışveriş merkezi yer alıyor. Çamçeşme Mahallesi Tanpınar Sokak No: 12 A/B Blok Pendik / İstanbul açık adresinde yükselen projenin detaylarına aşağıdaki numarayı tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

0 216 417 0 666