Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Baharyaka Eyüpsultan’da daire seçenekleri

EK Group ve BURKER firmalarının ortaklaşa geliştirdiği Baharyaka Eyüpsultan projesindeki altı katlı 27 adet blokta toplam 593 adet daire yer alıyor. Yapıların her katında iki adet daire yer alıyor. Proje, 20 bin 800 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tarihi mekânlara; Taksim, Şişli, Eminönü gibi konumlara yakın mesafelerde bulunan projeden otobüs, metrobüs, metro, vapur hatlarına yürüyerek gidilebiliyor.

Projedeki dairelere deniz manzarası eşlik ediyor. Kapalı otoparka sahip projenin gelecek yılın aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Baharyaka Eyüpsultan‘da sosyal donatılar

İstanbul’un Avrupa Yakası’na inşa edilen Baharyaka Eyüpsultan projesinde kapalı basketbol sahası, açık basketbol sahası, voleybol, küçük futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, pilates salonu, Türk hamamı, saunalar, buhar odaları ve cep sinemaları bulunuyor. Ayrıca, projede, müzik ve PlayStation odası; hobi, okuma ve dinlenme odaları, kafe, çocuk oyun parkları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Kreşin de bulunduğu projede, geniş yeşil alanları bulunuyor. Davet ve toplantı salonlarının yer aldığı projenin geniş peyzaj bölümlerinde su alanına rastlamak mümkün oluyor. 

Projedeki daire seçenekleri

Baharyaka Eyüpsultan projesinde bahçe katı, teraslı, tek katlı ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerde akıllı ev sistemi bulunuyor. Akıllı ev sistemiyle su ve elektrik ayarlarını akıllı telefon veya tablet ile yönetebilmek mümkün durumda. Site içerisindeki kameralar, bulunulan mekândan bağımsız olarak izlenebiliyor.

Akıllı ev sisteminde su ve deprem sensörü yer alıyor. Dairelerin depo bölümü de bulunuyor.

Projedeki 2+1 daire tipleri brüt 143,74 (net 85,95) metrekareye genişliğine varan seçeneklerle, 3+1 daire tipleri brüt 336 (net 102.78) metrekare genişliğine varan alternatiflerle satışa sunuluyor. Projedeki 4+1 daire tipleri ise brüt 288.96 (net 173.68) metrekare genişliğine kadar çıkıyor.

Baharyaka Eyüpsultan nerede?

Proje; Düğmeciler Mahallesi, Şifa Yokuşu, No: 49, 34055 – Eyüp / İstanbul adresinde inşa edilirken Baharyaka projesinin satış ofisi; Topçular Mahallesi, Topçular Caddesi, No: 2, 34055 – Eyüp / İstanbul posta adresinde yer alıyor. Aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak proje yetkilisine ulaşabilirsiniz:

0(212) 655 10 10