Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bahçe Meram hemen teslim

Bahçe Meram konut projesi Konya’nın Meram bölgesinde sizleri bekliyor. CMY Gaz Ürünleri firmasının hayata geçirdiği projede konutlar C konut segmenti üzerinden satışa sunulmaktadır. Anahtar teslimatının hemen olduğu konutlardan artık herkes kolayca ev sahibi olabilir.

Bahçe Meram proje özellikleri

Toplamda 33 dairenin sizleri beklediği konut projesi C konut segmenti üzerinden hayat buldu. 3 katlı bu yapılarda rahat, konfor, estetik ve işlevselliği kolayca bulabileceksiniz. Kendine değer veren bireylerin ev sahibi olmaktan çekinmediği Bahçe Meram konutlarında, her bir detay ince ince düşünülmüştür.

Fütüristik ahenk ile eşsiz bir havanın katıldığı mimari tasarımı mutluluğunuza dokunmaya devam ediyor. Daire içlerinde geniş bir antreden itibaren sıcak tasarım sizleri karşılamaktadır. Örnek bir dairede antre, salon, giriş holü, günlük oda, mutfak, teras, ebeveyn yatak odası, genç odası, çocuk odası ve balkon bulunmakta.

6 bin metrekare arsa üzerinde yükselen konutlarda tüm daireler 4+1 olarak karşımıza çıkıyor. Büyüklükleri bakımından geniş aileleri tatmin ettiği aşikâr olan 199 metrekarelik alan, alıcısını ihya etmektedir.

3 blok üzerinden hayata geçirilen Bahçe Meram konut projesi, az sayıda dubleks daireleri de bünyesine kattı. Aynı zamanda bu dairelerde sizleri bekleyen ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odasıyla kendinizi mutlu etmeye devam edebilirsiniz.

Sosyal donatıları içerisinde alıcısını çocuk oyun alanları, basketbol sahası beklemektedir. Yeşil peyzaj üzerinden tasarıma sahip dış alanda kamelyalar bahçeye ahenk katmakta. Ayrıca kapalı otoparkın bulunduğu yaşam alanınızda araçlar sorun olmaktan çıkıyor. Komşularınızla mahalle kültürünü yaşatabilecek ve huzuru hayatınıza dahil edebileceksiniz.

Projede yer alan daire fiyatları

Bahçe Meram konut projesi hayalleri süsleyen birçok avantaj ile sizlere sunulmuştur. Alıcıya özel ödeme koşullarının bulunduğu projede, en düşük konut fiyatı 480 bin TL üzerinden başlıyor; bu fiyat alıcısının tercihine göre 650 bin TL değerine çıkıyor. Unutmadan(!) bir yatırım aracı olarak projeden daire almaya karar verirseniz, kira bedelinin en az 2 bin TL’den başlayacak olması sizi sevindirebilir.

Osman Gazi Mahallesi, Selbasançayı Sokak, Meram’da sizleri bekleyen konut projesi teslim tarihlerine 2018 itibariyle başlamıştır. Hemen teslim ile anahtarınızı kolayca alabilir ve yaşamınızı bir ömür konfor içinde geçirebilirsiniz. Yüzde 63 oranında dairelerin satışını sağlayan konut projesinde elinizi acele tutmalısınız. Aksi takdirde az sayıda dubleks daireler başka alıcıları kolayca kendisine çekecektir.

Projede daha fazla detaya sahip olmak isterseniz verdiğimiz iletişim numarasından veyahut e-Posta adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

İletişim: 0332 245 80 15 / [email protected]