Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçelişehirler Villa Kent lansmana özel fiyatlarla satışta

Bahçelişehirler Villa Kent projesi doğa ile iç içe bir konumda yeşil ile maviyi bütünleştiren bir şekilde tasarlanmıştır. Projenin konumu Sinop’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Urgancı Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile 3 artı 1 villa tipleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğanın verdiği ferahlığın tarihi dokuyla birleştiği mimariye sahip projede muhteşem manzara, kapsamlı sosyal tesisler ve konforlu daireler yer almaktadır. Proje kapsamında 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile 3 artı 1 villa tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 ile 75 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 170 metrekare olmaktadır. Güncel deprem yönetmeliği ve betonarme yapıların tasarım ve yapım kuralları yönetmeliğine uygun şekilde tasarlanmıştır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her konuta özel otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde modern bahçe peyzajı, özel açık yüzme havuzu ve Aquapark bulunmaktadır. Üstelik projede bahçe için otomatik sulama sistemi yer almaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların alt katında 1 adet salon, banyo, mutfak ve veranda yer almaktadır.. Üst katında 2 adet çocuk odası, yatak odası, ebeveyn banyosu, banyo, hol ve teras mevcuttur.

Bahçelişehirler Villa Kent konumu hakkında

Proje, Sinop’un Merkez İlçesi Dibekli Köyü’nde inşa edilmektedir. Denize 2 dakikalık mesafede olan proje sahiplerine hem denize hem de kentin olanaklarına yakınlaştırmaktadır. Üstelik ulaşımı kolay bir bölgede yer alan proje aynı zamanda sırtını ormana yaslayan muhteşem bir doğa havasına sahiptir.

Bahçelişehirler Villa Kent fiyatları ne kadar?

Bahçelişehirler Villa Kent projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 daireler 570.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 70 ile 75 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 570.000 TL ile 930.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (366) 212 41 66 veya 0 (506) 354 29 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…