Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçem Paşakent son daireleriyle satışta

Bahçem Paşakent projesi bulunduğu bölgenin en büyük yeşil alanlı ve sosyal donatılı projesi olma özelliğine sahiptir. Projenin konumu Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Şahin Proje tarafından hayata geçirilmektedir. 8.000 metrekarelik arsa içerisinde 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şahin Proje güvencesi ile geliştirilen proje 8.000 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 138 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 206 metrekare olmaktadır. Bu proje, bölgedeki en yüksek standartlara sahip konut projelerinden biridir.

Sitenin güvenliği 7/24 kamera sistemi ve güvenlik personeli tarafından sağlanmaktadır. Her daireye 2 araçlık otopark alanı tahsis edilmiştir. Ayrıca, projenin en büyük avantajı, çevresindeki en büyük yeşil alanlardan biri ve sosyal donatı alanlarıdır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş alanları, bisiklet yolu, spor salonu ve sauna yer almaktadır. Binanın kapıcı dairesi de proje dahilinde yer almaktadır. Konutlar arasında ses ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Doğalgaz ile çalışan ısıtma sistemi, kombi ile birlikte teslim edilir. Daire giriş kapıları, yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmıştır. Ayrıca, konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Bahçem Paşakent konumu hakkında

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde yer alan proje Paşakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Malta Deresi karşısında yer almaktadır. Aynı zamanda konutlar deniz manzarasına sahiptir.

Bahçem Paşakent fiyatları ne kadar?

Son daireleriyle satışa sunulan Bahçem Paşakent projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi 30 Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 715 55 29 veya 0 (532) 351 47 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…