Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Suites projesinde yaşam başladı

Bahçeşehir Suites projesi otel konforunda eşsiz bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Rutan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 107 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 33 tanesi 1 artı 1, 60 tanesi 2 artı 1 ve 14 tane 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rutan İnşaat imzası taşıyan projede toplam 107 adet konut yer almaktadır. Söz konusu dairelerin 33 tanesi 1 artı 1, 60 tanesi 2 artı 1 ve 14 tane 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 101 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 149 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Söz konusu projede 500 metrekarelik galeri tarzında lobi resepsiyon, 24 lobi resepsiyon hizmeti, vale hizmeti, house keeping bulunmaktadır. Bununla birlikte açık ve kapalı yüzme havuzu, cafe, restoran, açık sinema, kapalı sinema ve 700 metrekarelik SPA hizmeti ile 7 yıldızlı bir otel konseptinde inşa edilmektedir. Sosyal alanlar içerisinde bilardo salonu, çocuk kreşi, açık çocuk parkı gibi birçok özellik mevcuttur. Projede gece ledlerle aydınlatmalı yapı, merkezi müzik yayını, merkezi yangın söndürme sistemi bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Bahçeşehir Suites konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Atatürk Bulvarı Koza Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tem otoyoluna olan yakın konumdadır. Çevresinde birçok alışveriş ve yaşam merkezi, sağlık kurumları, üniversiteler, eğitim kuruluşları yer almaktadır. Ayrıca Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezine 2 dakikalık mesafededir. Atatürk Havalimanına 20 dakikada ulaşılmaktadır. Marmara Park Alışveriş Merkezine 10 kilometre, Küçükçekmece gölüne 15 kilometre uzaklıktadır. Üstelik toplu taşıma araçları olan otobüs ve minibüslerin güzergahında yükselmektedir.

Bahçeşehir Suites projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 543 904 93 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…