Kategoriler
Proje Haberleri

Bala Hatun Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta

Bala Hatun Konakları projesi bol oksijenli ve kuş sesleri eşliğinde huzurlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Yıltem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tatil köyü konforu sunan projede müstakil ve bahçeli 18 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yıltem İnşaat imzası taşıyan proje doğayla bütünleşik yapıda ve tatil köyü konforunda toplam 18 adet villa yer almaktadır.  Müstakil ve bahçeli olan bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 171 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için bireysel açık veya kapalı otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte sitede yüzme havuzu, geniş güneşlenme alanları, yürüyüş alanları ve çocuk parkı yer almaktadır. Özel peyzaj ve aydınlatma sistemleri mevcuttur. Projede üstün kalite iç ve dış cephe uygulamaları yapılmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanıştır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bala Hatun Konakları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Çubukluosmaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İzmit – Kandıra yolu üzeri Çubuklu mevkiinde ​konumlanan proje doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Kocaeli şehir merkezine 10 dakika, Kandıra ilçe merkezine 20 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı 40 dakika ve Kocaeli Üniversitesi ve Şehir Hastanesi 15 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Bala Hatun Konakları fiyatları ne kadar?

Bala Hatun Konakları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Bununla birlikte banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 171 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.690.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 325 25 41 veya 0 (541) 321 98 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…