Kategoriler
Toki Haberleri

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi 100 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Söz konusu toplu konut projesi Balıkesir, Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede yer alan 1. Etap, 3. Etap ve 4. Etapta yer alan konutların kura çekilişi yapılmaktadır. Böylece Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki kura sonuçları belli olacaktır. Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki çekilişini canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki Konutları projesi 100 bin sosyal konut kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesinde 1. Etapta toplam 558 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 3. Etapta toplam 570 adet konut, 4. Etapta ise toplam 726 adet konut yer almaktadır.

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 tip konutlar yer almaktadır. Konut projesindeki 2+1 tip konutlar toplam 1.284 adettir. Ayrıca 3+1 tip konutlar ise toplam 570 adettir. 2+1 konutlar için 1.564 adet hak sahibi bulunmaktadır. Projede ayrıca 3+1 konutlar için ise 676 adet geçerli hak sahibi bulunmaktadır.

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki kura sonuçları

Konut belirleme kurası 16 Aralık 2022 tarihinde yapılmaktadır. Kura çekilişi 16 Aralık Cuma günü saat 11:00’de başlamıştır. Daha sonra öğlen arası verilmiştir. Ve saat 13:45’te yeniden kura çekilişi devam edecektir. Kura çekilişi tamamlandıktan sonra isim listesi TOKİ’nin resmi web sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Ayrıca kura sonuçlarına web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Hak sahibi olanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.  Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu isim listesi için tıklayınız…

Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…