Kategoriler
Proje Haberleri

Balkan Avkapark sınırlı sayıda dairelerle satışta

Balkan Avkapark projesi bulunduğu bölgenin hızla gelişen konumunda eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Karnur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta sınırlı sayıda 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karnur İnşaat kalite ve güvencesi ile tasarlanan projede her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda sınırlı sayıda 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, fiber internet, PVC pencere ve spot aydınlatma gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Balkan Avkapark konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa’nın hızla gelişen bölgesinde konumlanan proje ulaşımı kolay merkezi bir noktada yer almaktadır. Naim Süleymanoğlu Bulvarı üzerinde konumlandırılmıştır. Üstelik inşası devam eden Nilüferium Alışveriş Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Balkan Avkapark fiyatları ne kadar?

Balkan Avkapark projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(224) 256 08 00, 0(224) 444 85 16 veya 0(549) 239 99 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…