Kategoriler
Proje Haberleri

Ban 22 Flats 0.69 krediye uygun satışlar

Ban 22 Flats projesi modern yaşam alanları ile Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Ban Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ban Yapı imzası taşıyan projede 5 katlı tek blok yükselmektedir. Doğanın ve yeşilliğin olduğu bu özel proje site içerisinde konumlandırılmaktadır. Blokta 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 98 metrekare büyüklüğe sahiptir. 2 artı 1 daireler net 88 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3 artı 1 daireler brüt 130 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler net 120 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Bahsi geçen proje, huzur dolu, kaliteli ve donanımlı butik proje olma özelliğini taşımaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra projede bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; basketbol sahası, çok amaçlı spor alanı, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı yer almaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Ban 22 Flats konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda bu proje doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır. Yakın çevresinde pek çok market yer almaktadır. Bunun yanı sıra toplu taşıma araçlarına da yakın mesafede yer almaktadır.

Ban 22 Flats fiyatları ne kadar?

Ban 22 Flats projesinde, 0.69 krediye uygun, yüzde 10 peşinatlı satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(224) 331 50 50 veya 0(541) 331 55 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…