Kategoriler
Proje Haberleri

Banu Evleri Bahçekent 1 Esenyurt’ta yükseliyor

Banu Evleri Bahçekent 1 projesi Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. 9.271 metrekarelik arsa alanı üzerinde 84 adet konut bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hasanoğlu Şirketler Grubu imzası taşıyan projede 9.271 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca projenin inşaat alanı 25.000 metrekare olmaktadır. Site içerisinde her biri 10 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 84 adet daire ve 7 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik dairelerin büyüklüğü 136 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu projenin yapı denetimi yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine uygun ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, hamam, sauna, mescit ve spor sahaları bulunmaktadır. Üstelik bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon yer almaktadır.

Banu Evleri Bahçekent 1 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Orhan Gazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan metro hattına yakın konumdadır. Bununla birlikte 3. Havalimanı, TEM ve Kuzey Marmara Otoyollarının bağlantı noktasında bulunmasına ek olarak Kanal İstanbul Projesine komşu konumdadır.

Banu Evleri Bahçekent 1 fiyatları ne kadar?

Banu Evleri Bahçekent 1 projenin yapımına yeni başlanmış olup, 18 ay vade yapılmaktadır. Ancak projede fiyatlar henüz belirlenmemiştir. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 9 313 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…