Kategoriler
Proje Haberleri

Barbaros 48 sıfır faiz fırsatıyla satışta

Barbaros 48 projesi İstanbul’un en gözde semtlerinden Beşiktaş’ta, Barbaros Bulvarı’nda yer almaktadır. Boğaz manzarasının ve tarihi yarımadanın eşsiz güzelliğini bir arada sunan konut projesi, lüks ve konfor arayanlar için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır.

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Barbaros 48 projesi, 3.357,46 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Projenin toplam inşaat alanı 18.291,19 m2’dir. 3.357,46 metrekarelik alan üzerinde ise tek bir konut bloğundan meydana gelmektedir.

Konut projesindeki konut bloğu 4 bodrum katı, zemin katı, 10 normal katı ve çatı katından oluşmaktadır. Böylece konut projesi toplam 16 katlı olarak projelendirilmiştir. Ayrıca konut projesinde toplam 48 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca 3 adet ticari ünite yer almaktadır.

Deniz Manzaralı Konforlu Daireler

Projede yer alan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı oda seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde 17 adet 2+1 tip daire, 25 adet 3+1 tip daireler yer almaktadır. Ayrıca projede 6 adet 4+1 tip daireler yer almaktadır.

Her bir daire, modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Dairelerin büyük bir kısmı hem Boğaz hem de tarihi yarımada manzarasına sahip, bu da size İstanbul’un nefes kesici manzarasının keyfini çıkarma imkanı bulunmaktadır.

Barbaros 48 projesi, sadece lüks konutlardan ibaret değil. Projede sakinlerin keyifli vakit geçirebilecekleri birçok sosyal alan da bulunmaktadır. Bu anlamda projede açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna yer almaktadır. Ayrıca buhar odası, çocuk oyun parkı ve yeşil alanlar gibi imkanlar yer almaktadır.

Barbaros 48 konum ve ulaşım avantajı

Barbaros 48 Emlak Konut projesi İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje, ulaşım açısından da oldukça avantajlı bir konumda yer almaktadır.

Yıldız Parkı’na yakın bir konumda yer almaktadır. Proje metrobüs, otobüs ve vapur gibi toplu taşıma araçlarına yakın bir konumdadır. Ayrıca konut projesi, özel araç kullananlar için de otopark imkanı sunmaktadır.

Barbaros 48’de Hayallerinizdeki Yaşama Kavuşun

Barbaros 48 projesi, İstanbul’un en prestijli semtlerinden Beşiktaş’ta lüks ve konforlu bir yaşam arayanlar için mükemmel bir seçim. Modern mimarisi, geniş ve ferah daireleri, zengin sosyal imkanları ve merkezi konumu ile Barbaros 48, size hayallerinizdeki yaşamı sunuyor.

Sadece 48 seçkin ailenin yaşayacağı Barbaros 48 projesi, Emlak Konut güvencesiyle ve Fuzul GYO vizyonuyla İstanbul’un kalbi Barbaros Bulvarı’nda yükselmektedir.

Barbaros 48 ödeme planı

Konut projesinde yüzde 20 peşinat ve 24 aya varan vade imkanlarıyla daire sahibi olmak mümkündür. Ayrıca projede vade farksız fırsatlarda yer almaktadır.

Barbaros 48 hakkında daha fazla bilgi edinmek ve satış ofisini ziyaret edebilir, web sitesini ziyaret edebilir veya 444 0 156 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…