Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Barbaros Reserve Bodrum Residences başlıyor

Peska Turizm Yatırım tarafından Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıçiftlik’te 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin ikinci etabına başlıyor.

Devre tatil modeli ile satışa sunulacak olan Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinde yer alan rezidanslar kullanılmadığı dönemde kiraya verilebilecek. Projede yer alan rezidans sakinleri Kempinski Barbaros Bay Hotel’in hizmetlerinden de faydalanabilecek.

Denize 100 metre mesafede hem ev hem de hotel konforunda hizmet verilecek Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin ikinci etabında 80 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 70 civarında süit yer alıyor.

Komple mobilya ve beyaz eşya donanımlı 3 katlı 16 ayrı blokta toplam 42 adet özel suitten meydana gelen Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin 2019 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

İlk etabının 50 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinde teslimlerin ise 2018 yılı Haziran ayı içerisinde  teslim edilmesi bekleniyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinde  yer alan süitleri 340 ile 740 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip olup metrekare fiyatları ise 5 bin 500 dolardan başlıyor. Projede kiralamalar ise gecelik 1.000 ile 1.200 Euro arasında değişiyor.