Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Barbaros Valley’de satışlar başladı

Sera Group iştiraki Peska Turizm Yatırım A.Ş. tarafından Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu’nda hayata geçirilen Barbaros Valley projesinin lansmanı yapıldı.

Peska Turizm Yatırım A.Ş. yine aynı bölgede hayata geçirdiği toplam 42 adet özel rezidanstan meydana gelen Barbaros Reserve-Bodrum Residences Managed by Kempinski projesinde ise teslimler yaklaştı.

Peska Turizm Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen Barbaros Valley projesinde lansmanın ardından satışlara başlandı. Toplam 73 adet rezidanstan meydana gelen Barbaros Valley projesinin 2020 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Hemen yanında yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay’in ayrıcalıklarından da yaralanacak olan rezidans sahipleri aynı zamanda çiftlik sahibi de oluyorlar. Barbaros Farm çiftlik hayatına dair her şeyi vaad ediyor.

Suyabatmaz Demirel Mimarlık imzası taşan Barbaros Valley projesinde 185 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen rezidanslar yer alıyor. Tamamı dublex 2+1 ve 3+1 rezidanslardan oluşan proje Mayıs 2020 tarihinde teslim edilecek.

Barbaros Valley Rezidans projesi havalimanına 38 kilometre, Bodrum merkeze 6 kilometre ve Yalıkavak Marina’ya ise 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Tel: 0252 311 02 27