Kategoriler
Proje Haberleri

Barış Sitesi Evleri 0.69 oranlı kredi imkanıyla satışta

Barış Sitesi Evleri projesi geniş özellikleri ve modern yapısı ile Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Has Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 66 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Has Yılmaz İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Has Yılmaz İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 4.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde modern yapıda her biri 7 katlı konut blokları yükselmektedir. Bu blokların içerisinde toplam 66 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Güvenlik kameraları ile korunan site içerisinde kapalı otopark alanları mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkları ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Projenin inşaatının zemin etütleri yapılarak projelendirilmiştir. Ayrıca hazır C:25/30 vibrasyonlu beton kullanılmıştır.

Bloklarda ses yalıtımlı ve son sistem alttan krikolu 10 kişilik lüks asansör sistemi mevcuttur. Projenin dış duvarları ve iki daire arası ısı ve ses yalıtımı sistemine sahiptir. Daire giriş kapısı yarı merkezi kilit sistemli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte renkli Audio marka konuşma sistemi bulunmaktadır. Tüm daireler yerden ısıtma sistemine sahip olup vaillant (tam yoğuşmalı) kombi takılmıştır. Geniş mutfak içerisinde mutfak dolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın ve ocak yer almaktadır. Banyoda 1 adet klozet, hilton lavabo ve köşeli cam sürgülü duşakabin bulunmaktadır. Giriş holünde portmanto ve klima altyapısı yer almaktadır. Ayrıca ıslak zeminlerin tamamında seramiksan marka zemin uygulaması yapılmaktadır.

Barış Sitesi Evleri konumu hakkında

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde yer alan proje Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik doğa ile iç içe bir konumda olan proje ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Barış Sitesi Evleri fiyatları ne kadar?

Barış Sitesi Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca projede 0.69 oranlı kredi ile 180 ay vade imkanı mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.800.000 TL ile 3.700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(236) 314 59 54 veya 0(533) 367 62 33 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…