Kategoriler
Proje Haberleri

Barmanlar Gold City 0.69 kredi faiz oranıyla satışta

Barmanlar Gold City konut projesi Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Barmanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.200 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen proje 72 adet lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Barmanlar İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 5.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı olmak üzere yatay mimari ile tasarlanmış bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 72 adet lüks daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışta olan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekare ile 165 metrekare arasındadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için özel olarak açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal aktivite alanları içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, cep sineması, sauna, fitness center, kamelyalar ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Üstelik projede güneş enerjili bahçe aydınlatma sistemi yer almaktadır. Tüm konutlarda ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak ise doğalgaz kullanılmaktadır. Bütün dairelerin yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. 3 artı 1 dairelerde 2 adet banyo, 4 artı 1 dairelerde ise 3 banyo yer almaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Barmanlar Gold City konumu hakkında

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde yer alan proje Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik merkezi konumu ile dikkat çeken projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra cami, park, ilkokul, ortaokul ve liseler yürüme mesafesindedir. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.

Barmanlar Gold City fiyatları ne kadardır?

Barmanlar Gold City projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli kredi imkanı mevcuttur. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL ile 3.100.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(236) 313 71 96 veya 0(533) 246 78 65 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…