Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Avrasya Konutları 3 satışta

Başakşehir Avrasya Konutları 3 konut projesi Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesinde yer alan konutların satışlarına başlanmıştır. Konut projesi konum olarak İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Fuzul Yapı firmasının bu yeni projesi Başakşehir bölgesinde yer alan 20 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Satışların başladığı Fuzul Yapı Başakşehir konut projesinde toplam 405 adet daire yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında toplam 6 adet ticari üniteye de yer verilmektedir.

Başakşehir konut projesinde yer alan evlerin tiplerini incelediğimizde dört farklı tip evlerin olduğu görülmektedir. Bu evlerin detaylarına baktığımızda ise 3 oda bir salon tipindeki daireler, 4 oda bir salon daireler yer almaktadır. Ayrıca yine projede 4.5 oda bir salon daireler ve 4.5 oda ve bir salon dubleks mesken tiplerinden oluşmaktadır. Konut projesinde daire tipleri, büyüklükleri, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Fuzul Yapı güvencesi ile hayata geçirilen konut projesi 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu konut projesi içerisinde 11 adet konut bloğu yer almaktadır. Bu 11 adet konut bloğunda ise toplam 405 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin yanı sıra konut projesinde ayrıca 6 adet bazı ihtiyaçların karşılanabilmesi için ticari üniteye de yer verilmektedir. Başakşehir konut projesinde yer alan meskenler dört farklı tipte tasarlanmıştır. Söz konusu projedeki daireler 3 artı 1, 4 artı 1 tipinde tasarlanmıştır. Ve ayrıca 4.5 artı 1 ve 4.5 artı 1 dubleks tipinde tasarlanmıştır. Satışa sunulan 3 artı 1 tipindeki daireler brüt 117 ile 149 metrekare, net olarak ise 103 ile 133 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4 artı 1 daireler brüt 172 metrekare, net 154 ile 155 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4.5 artı 1 daireler brüt 164 ile 188, net ise 146 ile 168 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır.

Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Bununla birlikte deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıda inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları yer almaktadır. Bloklarda geniş yapıda asansör sistemleri yer almaktadır. Üstelik her dairede ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon yer almaktadır.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 ödeme planı nasıl?

Başakşehir Avrasya Konutları 3 projesinde peşin ödemelerde yüzde 30 indirim yapılmaktadır. Ödeme planı olarak ise ilk etapta yüzde 30 peşinat alınmaktadır. Yüzde 30 peşinat ödendikten sonra geri kalan tutarı ise 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile taksitler halinde ödeme imkanı bulunmaktadır. Bir diğer ödeme planı ise ile etapta yüzde 50 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile taksitler halinde ödeme imkanı bulunmaktadır. Söz konusu konut projesinden daire sahibi olmak isteyenler ise bu iki seçenekten birini tercih ederek daire sahibi olma fırsatı elde edebilmektedir.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Satılık daire fiyatları konusuna gelecek olursak, bilindiği gibi konutların fiyatları bazı durumlara göre değişiklik göstermektedir. Bu durumlara baktığımıza, konut fiyatları, konutun tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca yine konut fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Şimdi satışa sunulan konutların fiyatlarına gelelim. Bu konut projesinde satılık daire fiyatları 7 milyon 740 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan 3 oda bir salon tipindeki evleri fiyatları 7 milyon 740 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca bu dairelerin fiyatları 10 milyon 760 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Bir diğer konut tipi olan 4 oda 1 salon olan dairelerin fiyatlarına bakalım şimdi. 4 oda bir salon tipinde tasarlanan konutların fiyatları 12 milyon 170 bin TL’den başlamaktadır. Ve ayrıca bu 4  oda bir salon tipindeki evlerin fiyatları 13 milyon 050 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede yer alıyor?

Konut projesi Başakşehir’de yer almaktadır. Başakşehir, İstanbul’un bir ilçesidir. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe olmuştur. Bu ilçenin kuzeyinde Arnavutköy, kuzeydoğusunda Sultangazi ve Eyüpsultan, doğusunda ise Esenler yer almaktadır. Ayrıca güneyinde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar, batısında ise Esenyurt ilçesi yer almaktadır.

Başakşehir konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne komşu konumda yer almaktadır. Merkezi bir lokasyonda yer alan bu konut projesi aynı zamanda Kanal İstanbul’a yakındır. İstanbul Havalimanı’na ise yine yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi karşısında yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca Metro durağına da çok yakın bir konumda yer almaktadır. Adres olarak ise proje Kayabaşı Mahallesi, Lokman Hekim Sokak, Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 0 156 telefon numaralarını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…