Kategoriler
Emlak Haberleri

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor

Basın Ekspres Yolu, 2006-2015 döneminde fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden, rezidans, ofis ve otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşerek toplu bir dönüşüm süreci geçirmişti. Şimdi ise yeni bir dönüşüm atağına kalkıyor. Bölgede ailelere yönelik konut projelerinin başlaması, uzun süredir çözülemeyen kentsel dönüşüm projelerine de nefes aldırıyor. Yaz mevsimiyle birlikte, bölgede 4 ayrı büyük kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ile anlaşma sağlandı ve projeler hayata geçmek için hazırlıklarını yapıyor.

Aileler İçin Prestijli Konut Yolu: Karmar Sakura

Basın Ekspres Yolu’nun prestijli konut projesi olan Karmar Sakura, Karmar AŞ tarafından hayata geçiriliyor. Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Basın Ekspres Yolu’nun gayrimenkulün prestij caddesi olarak kabul edilen kimliğini ailelere dönük prestijli bir konut yoluna dönüştürecek yatırımlar yapıldığını belirtiyor. “Basın Ekspres’te ikinci dönüşüm hareketi başladı” yorumunu yapıyor.

Yeni Dönüşümün Farkı

Yenilenen Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul sektörü için önemli bir dönüşümü beraberinde getiriyor. Bölgede başlayan konut projeleri, hem ailelere modern ve prestijli yaşam alanları sunacak hem de kentsel dönüşüm projelerine destek olacak. Bu dönüşüm, bölgenin değerini artıracak ve daha yaşanabilir bir alan haline getirecektir.

Yatırımcıların Dikkatini Çeken Bölge

Basın Ekspres Yolu’ndaki bu yeni dönüşüm hareketi, yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Gelişen ve dönüşen bölge, gayrimenkul sektöründe fırsatlar sunuyor. Hem ailelere hitap eden prestijli konutlar hem de iş dünyasına uygun ofis alanları, yatırımcılar için cazip seçenekler arasında yer alıyor. Bölgenin ulaşım kolaylığı ve gelecekteki potansiyeli de yatırımcıların tercih sebepleri arasında bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu’nda Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Basın Ekspres Yolu, gayrimenkuldeki dönüşüm hareketiyle prestijli bir konut yolu haline gelirken, ailelere modern yaşam alanları sunuyor. Aynı zamanda, uzun zamandır çözüme kavuşmayan kentsel dönüşüm projeleri de hayata geçme sürecine giriyor. Bölgedeki yatırımlar ve gelişmeler, hem bölgenin değerini artıracak hem de yatırımcılar için fırsatlar sunacaktır. Basın Ekspres Yolu’nda yeni bir dönem başlıyor ve geleceğe umutla bakılıyor.

Proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…