Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri İhaleler

Başkent Emlak Konutları ticari üniteler satışta

Başkent Ankara’nın Çankaya İlçesi, İlkbahar Mahallesi’nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde yer alan cadde dükkanları ihale yolu ile satışa çıkarılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede yer alan toplam 40 adet cadde dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuluyor.

Proje içerisinde yer alan 40 adet Ticari Ünite Açık Artırıma İhalesi yolu ile satışa sunuluyor. Projedeki ticari ünitelerden birine sahip olmayı düşünenler başvurularını 25 Eylül 2019 tarihi akşam saat: 17:00’a kadar yapmaları gerekiyor.

Açık Artırma İhalesi ne zaman yapılacak?

Başkent Emlak Konutları içerisinde yer alan ticari ünitelere 25 Eylül 2019 tarihinde başvurular yapılıyor. Başvurular yapıldıktan sonra ihale süreci başlıyor. İhale ise 26 Eylül 2019 tarihinde Perşembe günü saat: 11:00’da yapılacak.

Açık Artırma İhalesi nerede yapılacak?

26 Eylül 2019 tarihinde Saat: 11:00’da yapılacak olan ihale Başkent Emlak Konutları Satış Ofisi’nde yapılacak. Ofis adresi ise İlkbahar Mahallesi, 606. Cadde, No: 25 Oran Çankaya / Ankara adresi olarak belirtilmiş durumda.

İhalede İstenilen Belgelerin nereye teslim edilecek?

Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve İhale Şartnamesi Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Genel Merkezine (Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak, No:7/2 B (Batı Ataşehir) Ataşehir / İSTANBUL) veya Başkent Emlak Konutları Satış Ofisine (İlkbahar Mah. 606. Cad. No:25 Oran/Çankaya-ANKARA) teslim etmeleri gerekmektedir.

Projedeki ticari ünite fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları projesinde yer alan 40 adet ticari ünitenin fiyatları ticari ünitenin konumu ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri ise brüt 36.40 metrekare ile 350.33 metrekare arasında değişmektedir. Projedeki cadde dükkanların fiyatları ise yüzde 8 KDV dahil olmak üzere 610 bin TL’den başlıyor. En yüksek dükkan fiyatı ise 4 milyon 680 bin TL olarak belirlenmiş. Projedeki dükkanlar konut bloklarındaki 12. bodrum kat, 8. bodrum kat, 4. bodrum kat, 3. bodrum kat, 2. bodrum, 1. bodrum kat ve zemin katlarda yer almaktadır.

Başkent Emlak Konutları ticari ünitelerde ödeme seçenekleri neler?

Projede yer alan ticari ünitelerin peşin satın alınması durumunda ihale sonucu oluşan KDV dahil satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor.

Vadeli ödeme seçeneklerinde ise;

İhale sonucu oluşan KDV dahil satış tutarının yüzde 30’u peşin ödendikten sonra kalan tutar ise yüzde 0,79 faiz oranı ve 36 ay vade ile ödeme imkanı,

İhale sonucu oluşan KDV dahil satış tutarının yüzde 40’ı peşin ödendikten sonra kalan tutar ise yüzde 0,79 faiz oranı ve 48 ay vade ile ödeme imkanı,

İhale sonucu oluşan KDV dahil satış tutarının yüzde 50’ı peşin ödendikten sonra kalan tutar ise yüzde 0,98 faiz oranı ve 60 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor.

Tel: 444 36 55